Hier staan een aantal gratis te downloaden boeken als PDF door op de afbeelding te klikken.


Zo stop je pesten (klik op de afbeelding om dit boek gratis te downloaden)

Wanneer jij gepest wordt op het werk en daar iets aan wil doen is dit boek voor jou bedoeld.

In dit e-boek zul je ontdekken waarom er gepest wordt, door wie, en wat je eraan kunt doen als je het slachtoffer bent van deze praktijken. Je kunt pesten namelijk niet voorkomen, maar je kunt het wel stoppen. Er worden concrete mogelijkheden gegeven hoe je als slachtoffer je eigen invloed kunt vergroten en de motieven van het pesten kunt wegnemen. Ook wordt kort stilgestaan bij de mogelijkheden die het management heeft om de organisatie zo aan te passen dat er minder ruimte is om te pesten.

 

 

 


Omgaan met je manager (klik op de afbeelding om dit boek gratis te downloaden)

Wanneer jij managers beter wil kunnen begrijpen en wil ontdekken hoe je de relatie kunt versterken, is dit boek voor jou bedoeld.

In dit e-boek ontdek je hoe manager medewerkers inschatten en hoe we dezelfde technieken kunnen gebruiken om jouw manager in te schatten. Niet om hem of haar te beoordelen, maar om te begrijpen. Door jouw manager op een effectieve manier aan te spreken, versterk je de relatie en krijg je positieve aandacht voor jouw ideeŽn en voorstellen.

 

 

 


Hoe motiveer ik mijn manager (klik op de afbeelding om dit boek gratis te downloaden)

Wanneer jij wil weten waar jouw manager gevoelig voor is en hoe je hem of haar kunt stimuleren om jou te geven wat je nodig hebt om je werk beter te doen, is dit boek voor jou bedoeld.

In dit e-boek ontdek je waarom, wie, waarvoor, verantwoordelijk is en hoe je als medewerker jouw eigen invloed kunt vergroten. Met een toelichting op sub-assertief, assertief en agressief gedrag, ga je zien wat je kunt doen om jouw invloed groter te maken en hoe je met een kalme assertieve houding kunt krijgen wat je nodig hebt om je werk goed te doen.

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over Reno Consultancy.