Hoe ga ik om met een manager

Ben je ontevreden over hoe de zaken gaan op het werk en wil je dat de situatie verbetert? Wil je met plezier naar jouw werk gaan en ontdekken hoe een betere relatie met jouw manager daar aan kan bijdragen? Dan kun je hier ontdekken hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

 


 

Er zijn meer mogelijkheden dan je misschien zou denken om de situatie te verbeteren. Om uit te leggen wat je kunt doen is het boek "De Managementfluisteraar" verschenen. Veel boeken over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit gaan in op leiderschap en de rol van de manager. Dit boek is gericht op jouw situatie als medewerker. Dit is dan ook geen managementboek, maar een medewerkerboek. Er worden concrete handvatten gegeven hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen over jouw eigen rol. Voorzien van nuttige tips kan dit boek een aanleiding geven om het heft in eigen hand te nemen en iets te doen aan de situatie.

Om je al een beetje op weg te helpen is deze website opgezet. Bij de rubriek "Boek" in het menu staat een toelichting op de managementfluisteraar, maar er staan ook tips wat je als medewerker kunt doen om de situatie te verbeteren. In het menu vind je meer informatie en hieronder kun je op "boek bestellen" klikken en alle medewerkerboeken inzien. Er staan ook een aantal gratis PDF boeken die je kunt downloaden.

Veel plezier en laat me vooral weten wanneer je vragen of opmerkingen hebt.

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over Reno Consultancy.