Hoe ga ik om met mijn manager

Hopelijk heb jij een goede (werk)relatie met jouw manager. Wanneer dat niet zo is kun je goed in de problemen komen. Wat kun jij dan doen om de situatie te verbeteren? Ontdek hier hoe je de relatie kunt verbeteren en weer met plezier naar jouw werk kunt gaan.

 


 

Om uit te leggen wat je kunt doen is het boek "De Managementfluisteraar" verschenen. Veel boeken over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit gaan in op leiderschap en de rol van de manager. Dit boek is gericht op jouw situatie als medewerker. Dit is dan ook geen managementboek, maar een medewerkerboek. Er worden concrete handvatten gegeven wat jij kunt doen. Voorzien van nuttige tips geeft dit boek jou de mogelijkheid om iets te doen aan de situatie.

Om je al een beetje op weg te helpen is deze website opgezet. Bij de rubriek "Boek" in het menu staat een toelichting op de managementfluisteraar. Daar staan ook tips wat je als medewerker kunt doen. In het menu vind je meer informatie en hieronder kun je op "boek bestellen" klikken en alle medewerkerboeken inzien.

Veel plezier en laat me vooral weten wanneer je vragen of opmerkingen hebt.

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over Reno Consultancy.